Dongguan Bo Mao Electronics Co.,Ltd

Stappen van de verwerking van harnas

Tijd vrijgeven: 2022-09-19 14:50:38  Hits: 34

ACCEPTATIE LINK: Het is voornamelijk een acceptatie van inkomende materialen. ROHS -instrumenten of andere instrumenten kunnen worden gebruikt voor basistests. De belangrijkste gevaarlijke stoffen voor acceptatie zijn lood, kwik, cadmium, gebromineerde bifenylpolybromineerde difenylether, enz. Op dit moment moet u opletten om te voorkomen dat u het draadoppervlak krabt.


thread Snijden; Op dit moment moet de draadsnijmachine worden gebruikt om de draad in de vereiste lengte te snijden.


pay aandacht voor de volgende veiligheidspunten tijdens de werking van de wikkelmachine: A. Stop de machine onmiddellijknadat de draad is is Knoopt en ga door met de wikkelingnadat de draad is uitgerust, anders worden de draad en het draadvoerwiel beschadigd. B. Aandacht moet worden besteed aan het koelen van de Uit

line -machine, anders zal gegevensuitval optreden.

-
peeling: volgens de SOP -vereisten is de isolerende huid voornamelijk gemaakt van pneumatische peelingmachine.


pneumatisch Stripping Machine is een draadstripmachine die werkt met behulp van perslucht. Het kan draden in het midden strippen, zodat andere draden kunnen worden aangesloten op de strippositie van de draad. De apparatuur maakt gebruik van pneumatische voetschakelaar om de start en stop van het strippen van draad te regelen, en kan tegelijkertijd tot drie draden ontdoen.


pay aandacht voor de volgende veiligheidspunten tijdens de werking van de luchtstripper: A. Wanneer meerdere draden tegelijkertijd worden gestript, moet de draadlichaam parallel zijn enniet overlappen, anders wordt de draadlichaam gestript. B. Pas op dat je je vingersniet het reisbereik van het stripblade en de krimpende kaak binnenkomt, anders zullen je handen gewond raken. De draaimachine wordt voornamelijk gebruikt.


riveting: Rivet de geleider en plugterminal in de verbinding met de terminalmachine. Specificatie en krimpende eindmaat op de kaart. Het eerste product moet onderhevig zijn aan zelfinspectie van uiterlijk en spanning en speciale inspectie door inspecteurs, en massaproductie kan pas worden gestartnadat het is gekwalificeerd. N

test, de uiteindelijke test wordt uitgevoerd voor het product en het product kan pas worden verpaktnadat het is gekwalificeerd.

a. Wanneer de elektrische inspectie is gekwalificeerd, wordt de computer gekwalificeerd weergegeven en geeft een lange piepprompt.

b. Op het uiterlijk van het harnas is er geen tapedop rollen of tape krimpt en rollen,noch is er een draad blootgesteld of open.


voorgaand: Selectie en ontwerp van connector...

volgende: No